Copywriters – Hur vi jobbar!

september 24, 2015

copywriter skriver SEO texter
Vi tänkte ta denna sida till att berätta lite mer om hur vi som jobbar med copywriting spenderar våra dagar. Mycket tid går givetvis åt att planera nya jobb och att framförallt skriva mycket content men vi är även noga med att inte tappa stinget och håller därför väldigt kontinuerliga träningssessioner för alla våra medarbetare. Det är A och O för oss att alla som jobbar med oss har den kunskap inom SEO, copywriting och content som våra kunder förväntar sig. Detta är även mycket för våra egen skull då vi har vår prisgaranti att jobbet inte är klart förrän du som kund är helt nöjd med arbetet som vi har utfört.

Att vara en bra copywriter anser vi även är att vara en väldigt observant konsument och kunna veta vad som är det mest tilltalande för kunden att bevittna på en hemsida eller under annan form av konsumentkontakt. Vi jobbar mycket med konvertering och följer upp mycket statistik men olika typer av content så att vi kan se vad som har konverterat bäst och dessa metoder tillämpar sedan våra copywriters ute på våra jobb för er kunder.

SEO content för absolut högst sökresultat

skribent kontakt
Det är sedan inte bara copywriters som vi anlitar för att förse er med den absolut bästa kompetensen utan vi använder oss även av riktigt SEO proffs för att skriva texter som är 100 % sökmotoroptimerade för vilket sökord som du ön önskar att ranka bra på. SEO kan vara krångligt och ingen vet riktigt hur algoritmen för google ser ut men en sak är väldigt solklart och det är att bra och relevant text till din sida aldrig någonsin kan skada den utan endast göra den väldigt mycket bättre. Därför är våra SEO proffs och copywriters även utbildade i att bemästra SEO content som ingen annan.

Vi lämnar alltid nöjd kund garatnti innan ett jobb är slutfört som ni säkert känner till och vi kan inte bärga oss från att börja jobba med er!
Vi ses högst upp i sökresultaten!

Med vänliga hälsningar, Carl
Copywriter24.se